Akleja

Akleja Trend & Blomsterdesign är butiken med stil och fantasi. Vi är ett stå vassare, lite personligare, lite roligare. Vi har något för alla. Vi har ett annorlunda, roligt och brett sortiment. Hos oss kan man alltid hitta något, om det så är blommor eller presenter. Varför inte ge bort något mer personligt? Kom till oss och låt oss hjälpa er att hitta det speciella ni söker. Vi är flera florister med utbildning i floristyrket som finns tillhands i butiken. Vi arbetar mycket med både sorgbinderi och bröllopsbinderi. Vi lägger ner mycket tid på att binderierna ska vara personliga, stilrena och vackra – alltid efter era önskemål.

Vill Ni följa vårt dagliga arbete, följ oss på vår facebooksida, ”Akleja trend och blomsterdesign” eller instagram ”aklejatrend”. Där får Ni se allt som händer i butiken, se de nyheter som kommer in, ni kan delta i våra tävlingar, även få se de olika binderier som vi gör och hitta massor med tips och ideer.


akleja entreButiken mitt i Söderköpings stadskärna, på rådhustorget mitt emot rådhuset. En liten butik med lika stor butiksyta ute som inne. Vår och sommar fylls gatan framför butiken med vackra, annorlunda och roliga blommor att pryda trädgårdar och uteplatser med.

Vi satsar på att hjälpa Er att få ett underbart smultronställe av blommor. På liten yta uppfyller vi många önskemål, här är allt stilfullt skyltat i färger och toner, både med växter, krukor och presenter.

Vi har också smycken från Edblad. Här finns något för alla!

Välkommen in och inspireras!